Baby spa 


Door middel van floaten, gewichtsloos drijven in gezuiverd warm water van 35-37 graden:

  • bevorder je het slaapritme en kalmeer je jouw baby
  •  vergroot je de longcapiteit en versterk je botten en spieren van jouw baby
  • ervaar je een positief effect op de spijsvertering door middel van de zachte tegendruk van het water
  • bevorder je het zelfbewustzijn


De baby spa is uit te breiden met een heerlijke babymassage die ik jou ga leren geven. 


€40,- 
Inclusief babymassage: €60,- 

NEI COACHING BABY


Al vanaf de geboorte is het mogelijk om je kindje te ondersteunen met NEI therapie. Het is een vriendelijke en zachte manier om snel inzicht te krijgen in de oorzaak van klachten en problemen. Kleine kindjes kunnen je helaas niet zelf vertellen wat er speelt, maar zelf voel je vaak dat er iets aan de hand is. Als je kindje bijvoorbeeld al langere tijd last blijft houden van buikkrampjes of slapeloze nachten, ga ik graag met jou samen naar de onderliggende reden. Deze klachten zijn namelijk in 99,9%  gemakkelijk op te lossen door middel van NEI-therapie. Door contact te maken met het onderbewustzijn van jouw kindje, help ik je de oorzaak te vinden en aan te pakken. Baby’s en kinderen zijn zeer gevoelig voor de emoties van ouders, dus elke emotie van papa of mama kan invloed hebben op jouw kleine. We gaan samen onderzoeken wat jouw kindje nodig heeft en pakken het probleem direct aan! Het kindje mag hier zeker bij zijn, maar ook op afstand werkt NEI therapie effectief. 


€60,- per sessie

NEI werkt snel

snel tot de kern van de klachten

niet eindeloos praten over problemen, een prettige therapie 

NEI COACHING
volwassenen


Goed in je vel zitten, dat gun ik iedereen! Zonder eindeloze praatsessies, maar een in een prettige rustgevende ruimte op een luchtige manier. In een NEI sessie voor volwassenen ga ik graag met je op zoek naar de oplossing voor jouw hulpvraag. Wellicht ervaar je lichamelijke klachten zoals migraine of worstel je met bepaalde vervelende situaties zoals migraine, allergieën, burn-outs, gewrichtspijnen, stotteren of slapeloosheid. Zowel lichamelijk als geestelijke klachten zijn te behandelen! Vaak zit de oorzaak van deze problemen in oude vastgezette emoties of gebeurtenissen die je gedurende je leven hebt meegemaakt. In de NEI sessie gaan we deze emoties verwerken en oplossen. NEI helpt je je lekkerder in je vel te zitten, een momentje aandacht voor jezelf. Ik help je graag om je inzichten te geven en je te helpen bij een stukje zelfontplooiing. Een prettige therapie of coaching die jouw klachten doen verminderen en verdwijnen.


€60,- per sessie

Verbroken verbinding massage


Geboorte is een magisch moment in je leven. Iedereen heeft een eigen geboorteverhaal, ook al heb je er geen herinneringen aan. Soms kan een geboorte best wat impact hebben. Een goede start van jouw kleine leven, geeft je een goede basis voor de rest van je leven. Dus niet meer dan logisch dat als de geboorte niet helemaal soepel is verlopen, jouw latere ontwikkeling daar gevolgen van kan ondervinden. Met behulp van de verbroken verbinding massage kunnen we door het masseren van de voeten patronen resetten waardoor er ruimte is voor positieve verbetering. Voor de ontwikkeling van jouw kindje dus des te waardevoller en fijner om daar op vroege leeftijd mee in aanmerking te komen, zodat een kindje daar geen onnodige last van hoeft ervaren.


€60,- per sessie